Den 28-årige serbiske midtbanespiller Nemanja Matic rygtes endnu engang væk fra Chelsea. Det er stadig Manchester United som som viser stor interesse, i den serbiske midtbanespiller.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Independent skriver, at Manchester United fortsat har stor interesse i Chelsea-midtbanespilleren Nemanja Matic. Den 28-årige serber er tidligere sat i forbindelse med en genforening, med José Mourinho.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Matic havde stor succes og han fik massere af spilletid, da José Mourinho var træner på Stamford Bridge. Derfor kan det forventes at Matic kunne have interesse i at skifte til United, så serberen kan få sikret sig fuld spilletid.

Juventus var ifølge Calciomercato også på jagt efter Nemanja Matic. Dog har Juventus ifølge mediet droppet interessen i Matic, for at jagte Blaise Matuidi. Derfor forventes det at Manchester United igen står mere eller mindre alene, i jagten på Matic.

Er det en fair pris, for den serbiske midtbanespiller?

The Independent skriver samtidig at den 28-årige Nemanja Matic vil koste omkring 415.000.000 kroner, at hente væk fra Chelsea.

Læs også: Everton-angriber rygtes mod Premier League-konkurrent