Den 22-årige belgiske midtbanespiller Kylian Hazard, har ifølge engelsk medie skrevet under med Premier League-storklubben Chelsea. Derfor kommer Kylian Hazard til at spille i samme klub, som brormand Eden Hazard.

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte engelske medie Metro skriver, at Chelsea nu har sikret sig endnu en sommersigning. Det er en 22-årige belgisk offensiv midtbanespiller, som har skrevet under med Premier League-storklubben Chelsea.

(Photo by Craig Mercer/CameraSport via Getty Images)

Det er spilleren Kylian Hazard som skifter til London-storklubben. De fleste kigger nok på efternavnet, og tænker det kender jeg. Ja, det helt korrekt du kender det formentlig. Kylian Hazard er nemlig bror til både Eden Hazard og Thorgan Hazard.

Kylian Hazard forlader den ungarnske fodboldklub Újpest FC, for at skrive under med Chelsea. Den unge belgiske midtbanespiller har tidligere spillet for den belgiske klub Zulte Waregem, før Kylian skiftede til den ungarnske klub.

Det engelske medie melder dog ikke om nogen forventet pris, som Chelsea betaler for den belgiske midtbanespiller. Dog understreger mediet at det formentlig er til billige penge, i forhold til hvad Chelsea normalt kaster efter spillerhandler.

Kan Hazard-broderen blive en solid signing for Chelsea?

Da det må understreges det formentlig er de færreste i fodboldverden, som egentlig kender til Kylian Hazard. Kylian spillede nogle af hans ungomdsår hos den franske klub Lille. Det var også hos den franske klub Lille, Eden Hazard fik sit gennembrud.

Læs også: Officielt: Tottenham-spiller skriver under med PL-konkurrent