Den 24-årige tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger rygtes væk fra AS Roma, og mod Premier League-storklubben Chelsea. Det forventes ifølge to medier, at handlen bliver lukket i løbet af et døgns tid.

Af Lasse D. Drescher

Der er to medier som nu melder at Chelsea er tæt på en signing. Det er AS Roma-forsvarsspilleren Antonio Rüdiger, som forventes at være Chelsea mand i løbet af det næste døgns tid.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images )

Det er Calciomercato og Metro som begge skriver, at Rüdiger højst sandsynligt skifter til Premier League-giganten. Den 24-årige tysker har været jagtet af Chelsea i en periode, og nu tyder det på at enden er nær.

Antonio Rüdiger har været velspillende for Serie A-storklubben AS Roma. Det italienske medie mener at Chelsea og AS Roma er tæt på at nå til enighed, om en pris på den unge tyske midterforsvar.

Er det en fair pris, for den velspillende tysker?

Det italienske medie skriver at prisen som Chelsea har tilbudt AS Roma for Rüdiger, er omkring 285.000.000 kroner. Såfremt handlen skal nå til ende i løbet af et døgns tid, betyder det at Rüdiger skal til lægetjek i dag, og samtidig underskrive kontrakt med Chelsea.

Antonio Conte har kendskab til AS Roma-spilleren fra hans tid hos Serie A-giganten Juventus. Conte har ifølge Calciomercato flere spillere fra Serie A, som han ønsker at hente til Stamford Bridge.

Læs også: Van Dijk til Southampton i jagten på skifte: Vil KUN til denne storklub