Af Anders Lang Jensen

Klubben på den engelske sydkyst ønsker ikke miste deres store forsvarsstjerne, men hollandske Virgil Van Dijk vil gerne spille Champions League-fodbold, og her står Liverpool stadig klar.

Photo by Michael Steele/Getty Images

Og netop klubben på Anfield kan nu være rykket tættere på et skifte til Jürgen Klopp og co. Engelske aviser heriblandt The Mirror melder, at den fysisk stærke defensivspiller har fortalt ledelsen i Southampton, at han kun ønsker et skifte til Liverpool.

Den 26-årige hollænder vil angiveligt presse på for et skifte væk fra St. Marys Stadium og søge mod internationalt fodbold hos Liverpool. Southampton frygter nu, at skæbnen omkring deres største stjerner fortsætter som tidligere med storsalg til større klubber og særligt Liverpool.

Photo by Michael Steele/Getty Images

Sidste måned lignede det ellers, at handlen faldt til jorden, da Liverpool angiveligt ikke havde overholdt regler og ageret unfair i kontakten med Van Dijk. Dermed måtte klubben på Anfield op med en undskyldning, efter Southampton var særdeles utilfredse med opførslen.

Den hollandske landsholdsspiller har altså gjort det klart, at han ønsker Champions League-fodbold på menuen fra næste sæson. Og nytilkomne manager Mauricio Pellegrini ønsker ikke utilfredse spillere i truppen frem mod den kommende Premier League-sæson, skriver avisen yderligere.

Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images

Dermed står Jürgen Klopp i en stærk situation i jagten på Van Dijk. Den tyske manager skulle være desperat i jagten på en ny defensiv-signing denne sommer, hvor Southampton-stjernen absolut er førsteprioriteten.