Chelseas midtbanespiller Ramires har skrevet under på en ny, fire-årig aftale med klubben, der bekræfter det på deres hjemmeside. 

Brasilianske Ramires er i den seneste tid faldet en del i Chelseas spillemæssige hieraki og det har betydet, at spilletiden er udeblevet. I stedet er han blevet erstattet af Nemanja Matic og Cesc Fabregas.

Netop af den grund, er den brasilianske landsholdspiller blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra London og Stamford Bridge. Ifølge Ramires selv, er det nemlig ikke optimalt for en spiller af hans kaliber, ikke at spille regelmæssigt. Dette skriver footballdaily,co.uk.

Læs også: Vi køber de bedste – Vi sælger dem ikke

På trods af dette, har 28-årige Ramires valgt at forlænge hans kontrakt med London-klubben, der ellers ville have udløbet til sommer. Kontrakten er på fire år og eftersigende var det Chelseas træner, Jose Mourinho, der pressede på for at få kontraktforlængelsen i hus.

Spanien og Italien er interesserede

Ramires eller Ramires Santos do Nascimento, som er hans rigtige navn, kom til Chelsea i 2010, fra den portugisiske klub Benfica. Af mest bemærkelsesværdige præstationer kan nævnes, at han spillede en afgørende rolle i The Blues Champions League-eventyr i 2012, som de endte med at vinde.

Læs også: Top 8: De bedste afrikanske spillere nogensinde

Derudover har han vundet Premier League, Europa League og FA Cuppen, gennem hans indtil videre fem-årige periode i Premier League-klubben. Han har desuden repræsenteret sit land mere end 50 gange på en fodboldbane.

De klubber, der har meldt deres interesse omkring den defensive midtbanespiller, er Real Madrid og Juventus. De må dog kigge andetsteds efter forstærkninger, da kontraktforlængelse naturligvis afviser rygterne.