Den 23-årige belgier Michy Batshuayi, rygtes allerede væk fra Stamford Bridge. Bør han overveje et skifte til Premier League-konkurrent nøje, eller bør han blive på Stamford Bridge?

Af Lasse D. Drescher

Ninetyminutesonline skriver at Premier League-klubben West Ham, er på jagt efter Premier League-storklubben Chelsea’s belgiske angriber Michy Batshuayi. Den belgiske angriber har ikke imponeret meget på Stamford Bridge, og rygtes derfor allerede væk fra Chelsea igen.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den 23-årige belgiske angriber har ikke kunne opfylde de store krav, som der er blevet givet til Michy Batshuayi. Ifølge mediet skulle Batshuayi have været den stærke indskifter, som kunne komme ind og forhåbentlig sende nogle bolde i nettet. Batshuayi har dog ikke formået at udfylde den rolle, og det er formentlig derfor rygterne om et Chelsea-exit eksisterer.

Kan West Ham sikre sig den unge belgiers underskrift?

Mediet Ninetyminutesonline skriver ikke om nogen pris, som det kan forventes at Michy Batshuayi kommer til at koste. Mediet understreger bare, at der altså er en god mulighed for at West Ham kan få fat i den 23-årige belgier.

Læs også: Nu taler Payet endelig ud: Derfor skiftede jeg