Det engelske medie Daily Mail skriver at der fortsat skrives rygter om, at Diego Costa kunne forlade Chelsea i januar. Det meldes samtidig at Costa’s tidligere klub Atletico Madrid, skulle have stor interesse i den spanske angriber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver at 28-årige Chelsea-angriber Diego Costa, på en måde er på udkig efter en ny arbejdsgiver. Diego Costa er stadig på kontrakt med Chelsea, og Costa er ikke ligefrem en spiller som Conte vil bruge.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den spanske angriber har været rygtet væk fra Stamford Bridge i løbet af hele sommeren. Der har været skrevet meget om at Costa, kunne have en fremtid foran sig hos den spanske storklub Atletico Madrid.

Det meldes at Atletico Madrid-træneren Diego Simeone, skulle være tæt på at underskrive en kontraktforlængelse med Madrid-klubben. Det meldes dog at Simeone skulle have et krav, som skulle være at Diego Costa ville blive hentet tilbage til klubben.

Er det en pris som Atletico Madrid bør betale?

Det engelske medie melder at prisen på Diego Costa, forventes at ligge på omkring 410.000.000 kroner. Det forventes samtidig at der måske kan falde en handel på plads, i løbet af januars transfervindue.

Læs også: Ung norsk midtbanespiller rygtes mod Premier League