Real Madrid har fortsat stor interesse i Chelsea-stjerne. Det er den solide belgiske målmand Thibaut Courtois, som rygtes mod den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver, at Real Madrid skulle have lavet et bud på Chelsea-stjernen Thibaut Courtois. Den belgiske målmand har været solid, og derfor har han længe været rygtet væk, og netop mod den spanske storklub Real Madrid.

(Photo: Getty Images)

Real Madrid viser gang på gang stor interesse i solide målmænd. David de Gea, Thibaut Courtois og Alisson Becker har alle været rygtet mod den spanske storklub. Selvom Keylor Navas har været velspillende i buret, så er det helt tydeligt, at de vil have en ny.

Ifølge mediet er den belgiske stjerne værdisat til omkring 675.000.000 kroner. Dog ligger det bud som Real Madrid har sendt afsted, meget lavere end hvad man forventer at belgieren koster. Det forlyder sig at Real Madrid har budt omkring det halve, af det førnævnte beløb.

Thibaut Courtois har i en lang periode været rygtet væk, fra den engelske storklub Chelsea. Flere forventer at hvis Courtois vil væk fra Chelsea, så er det ved at være på tide at han forlader den engelske storklub.

Den belgiske målmand har også givet udtryk for, at han ikke vil forlænge sin konrakt med London-storklubben. Hvilket for de fleste er et tegn på at Courtois enten er utilfreds med det som Chelsea de tilbyder, eller også er det fordi at belgieren gerne vil væk fra London.

Sikre Real Madrid sig endnu en

Mediet Daily Star skriver at Real Madrid og Florentino Perez har store planer, om at sikre sig den belgiske målmand. Dog undrer det formentlig mange, at de så kun byder halvdelen af hvad Thibaut Courtois er værdisat til.

Real Madrid har for nyligt sikret sig en ny signing. De sikrede sig den spanske højreback Álvaro Odriozola, som spillede hos Real Sociedad.

Læs også: Valencia-angriber er eftertragtet af Serie A-storklub