Tidligere Juventus-angriber er eftertragtet i hjemlandet, dog ikke hos Juventus men hos en Serie A-konkurrent.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at der er en italiensk storklub som viser interesse i italiensk angriber. Det er den nuværende Valencia-angriber Simone Zaza på 27 år, som rygtes væk fra La Liga og tilbage til hjemlandet.

(Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images)

Simone Zaza har tidligere spillet hos den italienske storklub Juventus, og så blev han udlejet til La Liga-storklubben Valencia. Efter udlejningen til Valencia, sikrede den spanske klub sig tilbage i 2017 den italienske angriber.

Den italienske klub som nu har interesse i 27-årige Simone Zaza, er AC Milan. De har vist tydelig interesse i at sikre sig en ny angriber, som kan sende en masse afslutninger i kikkerten. Eftersom at de to angribere som Milan sikrede sig i sidste sæson, ikke har imponeret.

AC Milan sikrede sig FC Porto-angriberen André Silva, og Fiorentina-angriberen Nikola Kalinic. De to angribere var ikke så billige, så derfor har de kostet en del. De penge er ifølge de fleste i nærheden af AC Milan blevet spildt på sin vis, da det ikke har været en succes.

Er det en fair pris, som den spanske storklub kræver?

Prisen som den spanske storklub Valencia forventes at koste, ligger ifølge Calciomercato på omkring 150.000.000 kroner. Simone Zaza har ifølge mediet fået et tilbud fra en af de kinesiske storklubber, som har ekstremt mange penge.

Det har italieneren valgt og takke nej til, og det indikerer for de fleste at Zaza ikke vil trække sig tilbage for at tjene en masse penge, men at han stadig vil spille på europæisk topniveau. Det meldes samtidig at AC Milan skulle have interesse i at sikre sig Simone Zaza, på en fire-årig aftale.

Læs også: Juventus-stjerne er fortsat eftertragtet af Man United