Manchester United har efterhånden længe, vist stor interesse i den 26-årige Juventus-forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Manchester United har ifølge Daily Express, fortsat stor interesse i Juventus-profil. Det er endnu engang den 26-årige brasilianer Alex Sandro, som tidligere har været rygtet til Old Trafford, som sættes i forbindelse med et skifte.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Manchester United har i en længere periode vist interesse, i Alex Sandro og andre venstrebacks. Eftersom Mourinho tydeligvis ikke har mod på at stole fuldt ud, på spillerne han har til rådighed i Manchester United.

Mourinho har Ashley Young, Luke Shaw og Daley Blind til rådighed, men det har ikke for alvor fanget portugiserens interesse. Han har for det meste foretrukket at bruge den erfarne englænder Ashley Young.

Dog er problemet ved at bruge Young på venstrebacken, at han er højrebenet og ikke venstrebenet. Derfor forventes 26-årige Alex Sandro ifølge mange medier og eksperter, at kunne være en meget solid tilføjelse til Manchester United-holdet.

Manchester United har allerede været ude og sikre sig to spillere, i løbet af sommerens transfervindue. United har sikret sig den brasilianske midtbanespiller, Fred, som før ankomsten til Old Trafford spillede hos den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk.

Den 19-årige Diogo Dalot er hentet til klubben, fra den portugisiske storklub FC Porto. Dalot har primært været brugt som højreback, men det kan formentlig være at Diogo Dalot også kan omskoles til venstreback.

Ser vi mon et skifte for Alex Sandro denne sommer?

Manchester United får dog ifølge mediet The Express lidt problemer, ved at sikre sig 26-årige Alex Sandro. Grunden til det, er at han for det første kommer til at koste en del. Samtidig med at de også skal få en kontrakt med brasilianeren på plads, efterfølgende.

Der er ingen tvivl om at Alex Sandro bliver en af sommerens helt store transfers, hvis altså handlen går igennem, og han skriver under med PL-storklubben.

Læs også: PL-storklub nærmer sig Bordeux-talent