21-årigt Bordeux-talent rygtes væk fra den franske storklub, da der endnu engang er interesse fra europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 21-årige brasilianer Malcom, spiller til dagligt hos den franske klub Bordeux. Brasilianeren har i en længere periode været rygtet væk, fra den franske klub. Der er stor interesse fra flere europæiske storklubber.

(Photo by Miguel Schincariol/Getty Images)

Mediet Le10Sport skriver at de europæiske storklubber Tottenham Hotspur, Inter Milan og Bayern München skulle have stor interesse. Den engelske storklub Tottenham, er dog ifølge mediet favorit på nuværende tidspunkt.

I den forgangne sæson har Bordeux-talentet på 21 år, formået at lave 12 assist og otte mål. Malcom forventes ifølge et engelsk medie at koste omkring 300.000.000 kroner, hvilket er en pris som de tre klubber skulle være klar til at betale.

Le10Sprot fastslår samtidig at gik vi 10 år tilbage, ville den førnævnte pris være ekstremt høj. Men i nutidens transfermarked og nutidens handler, så er de 300.000.000 kroner ikke ligefrem ekstremt meget.

Tottenham har ifølge mediet samtidig interesse i en Premier League-kantspiller. Det er Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha, som også kunne være på vej mod den engelske storklub. Der er ifølge mediet mulighed for at Totteham gør hvad de kan, for at sikre sig begge spillerne.

Skal Tottenham sikre sig den unge kantspiller?

Malcom har tidligere været værdisat til omkring det dobbelte, af hvad han nu forventes at koste. Taget Malcoms alder og forventet talent i betragtning, fastslår mediet Le10Sport også at Tottenham kan sikre sig en rigtig fremtidig stjerne, for det som betragtes som småpenge.

Dog kræver det også at 21-årige Malcom får meget spilletid, så han for alvor kan udvikle sig. Da det som der skal til for at en spiller som Malcom kan udvikle sig, er spilletid og en masse erfaring i store kampe, og store turneringer hvor han kan vise sig frem.

Læs også: Mulig handel: Arsenal har FC Barcelona-spiller i kikkerten