FC Barcelona-midtbanespiller sættes i forbindelse med et skifte til Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige portugiser André Gomes rygtes endnu engang væk fra FC Barcelona. Der skulle nu være stor interesse fra Premier League-storklubben Arsenal.  The Independent skriver at det er den nye Arsenal-træner, Unai Emery, som er gået forrest med sin interesse i Gomes.

(Photo by Aitor Colomer/Power Sport Images/Getty Images)

Meldingen ifølge mediet lyder på at Unai Emery skulle være klar til at sælge ud, for at sikre sig nok penge til at kunne handle ind. Hvor André Gomes er førstevalg i øjeblikket, hos den velkendte træner Emery.

Det engelske medie skriver samtidig at FC Barcelona skulle være klar, til at lade den 24-årige portugiser blive solgt. Dog kræver det et bud, på omkring 255.000.000 kroner, og det skulle Unai Emery og Arsenal være klar til at betale.

Mesut Özil, Granit Xhaka og Mohamed Elneny har alle underskrevet forlængelser med Arsenal for nyligt. Derfor er der flere som stiller spørgsmåltegn ved, om waliseren Aaron Ramsey er på vej væk fra den engelske storklub.

Unai Emery skulle have tilbudt Aaron Ramsey en forlængelse, med klubben. Det har Ramsey dog valdt og lade passere, grunden bag det vides ikke. Det kunne være fordi Ramsey ikke er tilfreds med det tilbudte, eller fordi han blot vil overveje sin fremtid.

Hvem vinder hvis der skulle kæmpes om pladsen på Arsenal-holdet?

Det kan ifølge mediet også afhænge af om Arsenal sikre sig FC Barcelona-spilleren André Gomes, da det så forventes at blive en direkte konkurrent til Aaron Ramsey. Dog er der ikke rigtig nogle som kan bekræfte om André Gomes vil forstærke holdet meget, eller ej.

Aaron Ramsey er nemlig ikke dårlig, han er en af de bedre i Premier League når det er han rammer toppen. Det samme forventes

Læs også: AS Roma viser interesse i FC Barcelona-målmand: Er det fordi Alisson er på vej væk?