Chelsea-målmanden Thibaut Courtois rygtes endnu engang væk fra Chelsea, og der er igen interesse fra Real Madrid. Courtois afslører samtidig at et skifte til Spanien, er det som han har interesse i.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Offthepost skriver at der er nyt i rygtet, som sender Chelsea-stjerne mod Real Madrid. Det er dog ikke den belgiske stjerne Eden Hazard, men istedet hans landsmand nemlig målmanden Thibaut Courtois.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

25-årige Thibaut Courtois har tidligere været rygtet mod Real Madrid, som en erstatning for Keylor Navas. Nu har den belgiske målmand været ude og afsløre, at et skifte til Real Madrid har interesse.

Thibaut Courtois udtaler følgende til det belgiske medie Sport:

“Hvis Real virkelig viser interesse, så kunne min kærlighed til byen godt spille en rolle. Det er også vigtigt at jeg overvejer hvad der er vigtigst, for mig og min familie.

Jeg er dog tæt knyttet til Madrid, da mine to børn lever i Madrid med deres mor. Jeg ser min datter hver dag på Facetime, og jeg får hele tiden at vide hvor meget hun savner mig. Min søn er dog for lille til at kommunikere på den måde.

Hvis jeg får den rigtige mulighed, så vil jeg forsøge at komme tilbage til Spanien. Men det er bare ikke altid nemt at få det hele til at passe sammen.

Ja mit hjerte er i Madrid, og det er logisk og forståeligt.”

Thibaut Courtois har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2019. Der har dog været en mulig forlængelse på tale, i løbet af den seneste periode. Men mediet melder samtidig at Chelsea bør overveje et salg, når sommerens transfervindue åbner.

Såfremt at Courtois ikke forlænger kontrakten, bør Chelsea nok sælge den 25-årige belgier. Da de alligevel kan sikre sig en meget solid sum penge, på et salg af den højtprofilerede belgiske målmand.

Læs også: West Ham united er sikre: David Moyes’ fremtid er afklaret