Chelsea-spilleren Willian rygtes væk fra Stamford Bridge, og mod Premier League-konkurrenten Manchester United. Det meldes at Mourinho vil hente Willian til klubben i januar, og forsøge igen til sommer hvis det ikke lykkes i januar.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Football London skriver at Chelsea-profilen Willian fortsat rygtes væk, fra den engelske storklub. Der er endnu engang stor interesse fra Premier League-konkurrenten Manchester United.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Den 29-årige brasilianer har tidligere været rygtet mod Manchester United, efter at José Mourinho blev træner. Willian spiller ikker hver gang hos Chelsea, og derfor kunne et skifte væk formentlig være en mulighed for brasilianeren.

Det engelske medie skriver at Willian forventes at koste, omkring 225.000.000 kroner at hente væk fra Stamford Bridge. Manchester United forsøgte at sikre sig Willian tilbage i løbet af sommeren.

Det forventes at José Mourinho vil forsøge, at hente den 29-årige Willian til Manchester United i løbet af januar. Skulle det ikke lykkes melder mediet at Mourinho formentlig vil forsøge igen, når sommerens transfervindue åbner op igen.

Dog må man forvente at Chelsea de vil kræve så mange penge for Willian, som muligt. Nu hvor det altså er en direkte Premier League-konkurrent, som viser interesse i en af deres større stjerner.

Gentager forvirringen sig igen?

Men der skete lidt det som ikke måtte ske, da Manchester United sikrede sig Nemanja Matic i sommers. Matic var en af Chelseas bedre spillere, men han fik ikke nok spilletid. Og det var lidt som om, at lige pludselig så havde Matic og Manchester United nået til enighed.

Det skifte kom som lidt af et chok for mange fans, både af Chelsea men også af Manchester United.

Det store problem for Willian er at han nu er 29 år gammel, og derfor bør han spille fast og ikke sidde på bænken. Da han formentlig ikke har super mange år tilbage, på fodboldbanen. Derfor er et skifte væk fra Chelsea formentlig en god ting at overveje, for Willian.

Læs også: Premier League-gigant jagter fortsat Juventus-stjerne