Juventus-stjernen Alex Sandro rygtes fortsat mod Premier League-storklubben Chelsea. Dog er der blandede meninger om hvor vidt Chelsea bør sikre sig brasilianere, blandt Chelsea-teamet.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at der er interesse i Juventus-stjernen Alex Sandro fra en Premier League-storklub. Det er London-storklubben Chelsea, som tidligere har jagtet den velspillende Juventus-stjerne.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den 26-årige brasilianske venstreback har været blandt verdens bedste på hans position, siden han skiftede til Juventus. Sandro forlod den portugisiske storklub FC Porto, og skrev så under med Serie A-storklubben.

Grunden til at der nu skrives om muligheden for at Alex Sandro forlader Juventus, er fordi venstrebacken ikke har forlænget kontrakten med Juventus endnu. Det italienske medie melder intet om hvorfor, men de understreger at Sandro ikke er tilfreds med hvad Juventus tilbyder.

Dog har den brasilianske venstreback en frikøbsklausul, som ikke ligefrem er billig. Klausulen lyder ifølge Calciomercato på omkring 485.000.000 kroner, men der er uenigheder om hvor vidt Chelsea skal investere i Alex Sandro.

Har Chelsea brug for den velspillende Juventus-stjerne?

Det meldes at der er mange blandede meninger, om at hente 26-årige Sandro til Stamford Bridge. Da der er mange som mener at det simpelthen er for mange penge, at bruge på en spiller til venstrebacken.

Specielt da man allerede har Marcos Alonso, som uden tvivl er blandt de bedst præsterende Chelsea-spillere. Specielt i sidste sæson havde Marco Alonso en fantastisk sæson hos Chelsea, da de også formåede at vinde Premier League-titlen.

Calciomercato understreger samtidig at såfremt det bliver officielt, at Alex Sandro ikke vil forlænge med Juventus. Så forventes det også at der er flere europæiske storklubber, som vil vise interesse i den velspillende brasilianer.

Alex Sandro har startet inde i de kampe i denne sæson for Juventus, hvor han har været klar og ikke haft nogle skader eller karantæner.

Læs også: Bekræftede startopstillinger: Irland vs Danmark