Ung Chelsea-midtbanespiller har udtalt at han er tålmodig, og blot venter på at få flere chancer hos den engelske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek har i flere sæsoner været beskrevet, som et ungt engelsk talent. Dog har Loftus-Cheek aldrig for alvor formået, at slå igennem hos den engelske storklub.

(Photo by Charles McQuillan/Getty Images)

Ifølge mediet Goal, så skulle Ruben Loftus-Cheek være klar til at vente, på at der er spilletid hos London-storklubben. Maurizio Sarri skulle ifølge Goal have gjort det klart, at han gerne ville have Ruben Loftus-Cheek i klubben så han kunne bruge englænderen.

Dog er det indtil nu blot blevet til 33 minutter på banen i Premier League, for den 22-årige engelske midtbanespiller. Dog forventes det at Loftus-cheek kan få mere spilletid jo længere ind i sæsonen vi kommer.

Ruben Loftus-Cheek udtaler følgende:

“Jeg ville da gerne have haft flere kampe, men nu handler det mere om hvordan min rejse har været, og jeg skal bare være tålmodig. Jeg kan godt se alt det positive der er sket. Jeg spiller for England, og jeg spiller godt når jeg spiller.

Selv uden mange kampe på banen, er det stadig noget som bliver bemærket, så det er godt for mig. Jeg nyder at spille og træne med holdet, og jeg føler jeg bliver bedre og udvikler mig i den rigtige retning.

Jeg tog turen til Palace da jeg følte jeg havde brug for flere kampe i benene, men jeg skal bare være tålmodig og holde fast i den udvikling.”

Det bliver spændende og følge Ruben Loftus-Cheeks udvikling, og se om han får mere spilletid på Stamford Bridge. Han er en af klubbens egne, så derfor håber mange tilhængere formentlig på at se Loftus-Cheek mere på banen.

Læs også: Kom helt tæt på fodboldholdene i Manchester på et udvekslingsophold