Det er den 21-årige englænder Ruben Loftus-Cheek som rygtes mod Crystal Palace. Hos Crystal Palace har hollænderen Frank De Boer overtaget styringen, og han har så indstillet sigtekornet på Loftus-Cheek.

Af Lasse D. Drescher

Frank De Boer har overtaget trænersædet hos Premier League-klubben Crystal Palace. Det forventes ifølge Talksport at hollænderen vil handle ind, hos Premier League-konkurrenten Chelsea.

(Photo: Getty Images)

De Boer har ifølge mediet stor interesse i at hente midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek til Crystal Palace. Den 21-årige englænder er i en lang periode blevet set på, som et af englands største talenter.

Ruben Loftus-Cheek får ikke ligefrem meget spilletid. Det forventes samtidig at Chelsea vil hente AS Monaco-stjernen Tiemoue Bakayoko til klubben, og derfor får Loftus-Cheek endnu mindre spilletid på Stamford Bridge.

Forlader Chelsea-spilleren Stamford Bridge, grundet manglende spilletid?

Det er i den seneste sæson blot blevet til seks kampe, for Ruben Loftus-Cheek. Det er ifølge mange ikke nok, når det er at de hos Chelsea håber på at Loftus-Cheek kan udvikle sig meget. Så er der brug for spilletid, og erfaring.

Det engelske medie mener samtidig, at det bliver til en afsluttet handel i løbet af det næste døgns tid. Det vides dog ikke om det bliver en permanent aftale, eller bare en udlejning.

Læs også: Real Madrid-præsident klar til salg: VIl sælge stjerne til én bestemt PL-gigant