Chelsea-træneren Maurizio Sarri er fortsat lun, på at hente italienske forsvarsspillere til Chelsea. Nu går jagten ifølge et medie, ind på to AC Milan-spillere.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Maurizio Sarri endnu engang kigger mod hjemlandet i jagten på en forsvarsspiller. Sarri forsøgte i løbet af sommeren at hente Juventus-spilleren Daniele Rugani til Stamford Bridge.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Sarri havde dog ikke held med sig, og formåede ikke at hente Daniele Rugani til den engelske storklub. Nu kigger Sarri mod andre italienske forsvarsspillere, som kan blive mulige tilføjelser til den engelske storklub.

Spillerne der er tale om er Mattia Caldera og Alessio Romagnoli, som begge spiller hos den italienske storklub AC Milan. Mattia Caldera er 24 år og Alessio Romagnoli er 23 år gammel, så derfor er der formentlig mange år tilbage i de to italienske forsvarsspillere.

Calciomercato fastslår dog at det formentlig bliver svært for Chelsea, at sikre sig de italienske spillere. Mattia Caldera kom nemlig til AC Milan i sommers, og derfor forventes det ikke at han forlader klubben med så kort varsel, efter så kort tid i Milano.

Alessio Romagnoli derimod har lige fornyet sin kontrakt med den italienske storklub, og forventes derfor heller ikke at ville væk fra den italienske storklub. AC Milan kæmper for tiden for, at for alvor genetablere sig i toppen af italiensk fodbold.

Formår Sarri at sikre sig de to italienere?

Derfor skal de også gøre hvad de kan, for at holde fast i deres spillere. Således at de har en bred spillertrup, som der kan skiftes rundt på således at de kan få gode resultater over en hel sæson, og undgå sådanne store formdyk.

Hvad der kommer til at ske må vi vente på at følge, men det bliver bestemt spændende og se om Sarri forstærker Chelsea-holdet endnu mere.

Læs også: Italiensk medie: Chelsea-stjerne rygtes mod Serie A-storklub