Jose Mourinhi vil byde ind på et sommer transfer med en stjernespiller fra den portugisisk fodboldklub S.L. Benfica. Manageren fra samme lande har den store pengepung fremme  i et muligt transfer fra Lisabon til London.
Aviser i Portugal skriver, at Chelsea er klar til at byde intet mindre end 265 millioner danske kr. for at købe en af Benfica’s stjerne fri fra sin kontrakt før tid.

Skærmbillede 2015-04-14 kl. 14.50.16

Jose Mourinho vil have fat i Nicolas Gaitan

Den argentinske offensive midtbanespiller, Nicolas Gaitan, spiller for tiden for Benfica i Portugal, hvor han for kun 5 måneder siden forlængede sin kontrakt til 30 juni 2018. Derfor bliver det ikke billigt at købe ham fri af denne. Dog er Mourinho og co. klar med et bud på hele 265 millioner kr. i følge de portugisiske aviser.
Det siges, at Chelsea manageren længe har haft et godt øje til den argentinske landsholdsspiller og flere aviser beskriver ham som en fan af den 27 årige Gaitan.

Hvem skal Gaitan erstatte i Chelsea?

Der er ingen tvivl om, at Chelsea har økonomien til den overstående forhandling, men har de brug for en spiller som den offensive midtbanespiller Nicolas Gaitan? Det spørgsmål kan muligvis besvares med rygterne om et salg af den brasilianske fodboldspiller Oscar, som netop har pladsen som den offensive midtbane hos den engelsk topklub.