Chelsea sikrede sig igår det engelske mesterskab med sejren over Crystal Palace. Klubben er dog allerede nu igang med, at kigge på forstærkninger, som kan hjælpe til med at forsvare titlen samt hjælpe holdet til en Champions League triumf i næste sæson.

Der er kommet en liste frem, som eftersigende skulle vise hvem Chelsea vil gå efter denne sommer. Listen får du herunder:

1. Gareth Bale – Real Madrid

Er Gareth Bale på vej væk fra Real Madrid? Det er et af de helt store spørgsmål denne sommer. Chelsea vil meget gerne have ham, men det vil formentlig kræve et bud på 1 milliard, hvis det skal lykkedes.

2. Paul Pogba – Juventus

DORTMUND, GERMANY - MARCH 18: Paul Pogba of Juventus looks on during the UEFA Champions League Round of 16 second leg match between Borussia Dortmund and Juventus at Signal Iduna Park on March 18, 2015 in Dortmund, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Paul Pogba er en anden spiller, som meget vel kunne gå et stort skifte i møde. Han skifter med al sandsynlighed væk fra Juventus og Chelsea er en oplagt destination. Juventus har udtalt, at de mindst skal have 770 millioner, så det bliver bestemt ikke billigt.

3. Raphael Varane – Real Madrid

John Terry og Gary Cahill har haft en fantastisk sæson, men særligt Terry er ved at være oppe i årene. Chelsea har Kurt Zouma, som ligner en mand for fremtiden, men de kunne godt bruge en ekstra midterforsvar og Raphael Varane kunne være manden.

4. Miranda – Atletico Madrid

En erfaren midterforsvar, der er lidt yngre end John Terry er også noget, som Mourinho godt vil have. Miranda er 30 år gammel og har stor erfaring fra La Liga og Champions League. Han kan tilmed fåes til en overkommelig pris pga. hans alder.

5. Aaron Cresswell –  West Ham

Aaron Cresswell har imponeret alt og alle i hans første sæson i Premier League. En ung venstreback med et fantastisk spark, som meget vel kunne være fremtidens mand for Chelsea.

6. Alexandre Lacazette – Olympique Lyon

SAINT-ETIENNE, FRANCE - MARCH 29: Alexandre Lacazette of France in action during the international friendly match between France and Denmark at Stade Geoffroy-Guichard on March 29, 2015 in Saint-Etienne, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Alexandre Lacazette har bombet Ligue 1 sønner og sammen med mål på samlebånd i denne sæson. Mourinho vil godt have et bedre alternativ til Diego Costa, men Lacazette vil helst blive i Lyon i en sæson mere og derfor kræver det nok et meget højt bud, hvis han skal lokkes væk denne sommer.

7. Luiz Adriano – Shaktar Donetsk

Shaktor Donetsk er en presset klub, fordi byen Donetsk er centrum for urolighederne i Ukraine. Spillerne vil gerne væk og Luiz Adriano kan være et fornuftigt alternativ til Diego Costa i de kommende sæsoner.

8. Douglas Costa – Shaktar Donetsk

Douglas Costa står i samme situation som Luiz Adriano. Han vil meget gerne væk og vil med al sandsynlighed tvinge et skifte igennem. Chelsea var tæt på at hente ham i januar, men endte med at snuppe Cuadrado. Interessen skulle dog stadigvæk være intakt og et sommerskifte kan muligvis blive aktuelt.

9. Gianelli Imbula – Marseille

Imbula har været en af Ligue 1’s helt store spillere i denne sæson og mange storklubber er ude efter ham. Chelsea har været meldt meget interesserede, da Mourinho ønsker at erstatte John Obi Mikel på midtbanen.

10. John Stones – Everton

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 26: Radamel Falcao of Manchester United in action with John Stones of Everton during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on April 26, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Engelske spillere er i høj kurs i disse dage og John Stones er bestemt ingen undtagelse. Han har spillet godt for Everton og han går en stor fremtid i møde. José Mourinho ser ham som en perfekt afløser for John Terry og et bud på 300 millioner kan med stor sandsynlighed bringe Stones til Stamford Bridge.

11. Seamus Coleman – Everton

Seamus Coleman er en anden Everton spiller, som har fremtiden foran sig. Han har gang på gang vist prøver på alle hans kvaliteter, især de offensive. Han kunne være et fantastisk alternativ til serbiske Branislav Ivanovic på højreback.

12. Mauro Icardi – Inter

Mauro Icardi er en vaskeægte målscorer og han har gjort det rigtig godt for Inter. Et spændende alternativ til Diego Costa, som Mourinho har et godt øje til.

13. Paulo Dybala – Palermo

Paulo Dybala er en af de mest ombejlede fodboldspillere i øjeblikket. Han er et kæmpe talent og det er blevet bekræftet fra Palermos præsident, at han forlader klubber til sommer. Det bliver enten til PSG, Juventus eller en engelske klub, som meget vel kunne være Chelsea.