Der er endnu engang stor interesse i den 26-årige Leicester-stjerne Riyad Mahrez. Mahrez har været rygtet mod Chelsea, men det forventes kun at der falder en handel på plads, hvis Eden Hazard bliver solgt.

Af Lasse D. Drescher

Express skriver nu at der formentlig kan blvie hentet flere spillere, til Stamford Bridge i løbet af dagen. Den 23-årige venstreback Emerson Palmieri har forladt Serie A-storklubben AS Roma, og skrevet under med Chelsea.

(Photo: Getty Images)

Nu rygtes Leicester-stjernen Riyad Mahrez endnu engang mod Stamford Bridge. Den 26-årige forventes efterhånden at have interesse, i at spille hos en af de helt store klubber i Premier League.

Det engelske medie skriver også at Riyah Mahrez skulle have indgivet en transferanmodning, til ledelsen hos Leicester. Manchester City har også vist noget interesse, i den algeriske landsholdsspiller.

Spørgsmålstegn kan man dog godt stille ved interessen fra Manchester City, da de formentlig ikke lige går ud og hente flere spillere. Specielt ikke eftersom at de for nylig sikrede sig Athletic Bilbao-stjernen Aymeric Laporte.

Forlader Chelsea-stjernen mon den engelske storklub?

Mediet skriver samtidig at der er sandsynlighed for at Mahrez skrifter til Chelsea, men det kræver dog formentlig at der bliver solgt en vigtig spiller. Den spiller som der skrives om er den belgiske stjerne Eden Hazard.

Chancen for at Eden Hazard forlader Premier League-storklubben, er meget lille. Eftersom at Eden Hazard har gjort det klart, at han er glad hos Chelsea og Chelsea har samtidig givet udtryk for de ikke vil sælge belgieren.

Express skriver samtidig at Leicester formentlig gerne vil prøve at holde fast, på den 26-årige stjerne. Da det ikke forventes at de kan gå ud og finde en mulig erstatning, med så kort varsel, eftersom at transfervinduet lukker i til aften.

Læs også: Medie: FC Midtjylland afviser bud på 75.000.000 kroner fra Premier League-klub