Gareth Bale

Er Gareth Bale på vej tilbage til England?

Chelsea FC har siden den nye ejer, Roman Abramovich kom til i starten af 00’erne, ikke været bange for at bruge penge. Chelsea har før hver sæson forstærket truppen voldsomt og der er blevet langet nogle vanvittige beløb over disken gennem tiden. Chelsea har med José Mourinho ved roret haft en fantastisk sæson i Premier League, men de er mod forventning røget ud af FA Cuppen og Champions League.

Særligt nederlaget til PSG i Champions Leagues ottendedelsfinalen var ikke forventet og Mourinho vil nu styrke sin trup yderligere, så det ikke sker igen. Han vil forbedre sit hold endnu mere, så det kan kæmpe med om alle titler i næste sæson. Roman Abramovich er klar til at give Mourinho de penge han skal bruge og Mourinho skulle angiveligt kigge mod sin gamle klub, Real Madrid, hvor han vil finde hans nye stjerner.

Raphael Varane og Gareth Bale er de to spillere, som Mourinho vil have til London. Chelsea skulle eftersigende være klar til, at give et samlet bud på 1,5 milliarder for de to stjerne. Varane skulle af Mourinho ses som den perfekte erstatning for John Terry og som fremtidens perfekte makker for Chelsea unge franskmand, Kurt Zouma.

Gareth Bale er ikke tilfreds i Real Madrid og han kan angiveligt ikke komme til ret med Cristiano Ronaldo. Derfor skulle han være klar til, at søge tilbage mod England og destinationen kunne meget vel være London og Chelsea FC: