Alt tyder på at Edinson Cavani forlader PSG, spørgsmålet er bare hvor han så ender henne?

Af: Lasse D. Drescher

Ifølge Soccerlens, har Chelsea og Paris Saint-Germain snakket om en mulig handel. Edinson Cavani for Diego Costa. Cavani har ifølge franske medier er Cavani ikke glad for at spille hos PSG, grundet den manglende spilletid. Så et skifte til Stamford Bridge ville nok ikke være helt væk.

Edinson Cavani er ikke tilfreds med spilletiden hos PSG. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Edinson Cavani er ikke tilfreds med spilletiden hos PSG. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Cavani har altid været en målscorer, og det kan da godt være det er tid til at Cavani forlader PSG og forsøger sig i andre store ligaer.

PSG har vurderet Cavani til omkring 350.000.000 kroner, men der er ingen som ved om Chelsea vil gå så langt for Edinson Cavani, hvis de ikke kan få Diego Costa i bytte. Diego Costa har været Chelseas førstevalg efter han ankom fra Atletico Madrid tilbage i 2014.

Diego Costa har altid haft problemer med temperamentet, men Diego har stadigvæk sagtens kunne score mål hver sæson. Der er intet som tyder på at Diego Costa har lyst til at tage til Ligue 1. Det tyder på at Diego Costa bliver hos Chelsea, der er dog en klub som har vist interesse i Costa. Det er hans tidligere klub Atletico Madrid.

De fleste historier og rygter siger altså at Edinson Cavani forlader PSG til sommer, den nye destination er bare ukendt.

Læs også: Mourinho vil hente denne angriber til Manchester United