Det tyder på at Mourinho kommer til Manchester United, men kan han få denne stjerne med til Old Trafford?

Af: Lasse D. Drescher

Det hele tyder på at Jose Mourinho overtager efter Louis van Gaal hos Manchester United, spørgsmålet er bare hvornår det sker. Det franske blad Le 10 Sport mener at Jose Mourinho ønsker at hente Zlatan Ibrahimovich til Old Trafford.

De fleste forventer at Mourinho vil forsøge at få Edinson Cavani, Antoine Griezmann til United, men nu mener Le 10 Sport at Zlatan Ibrahimovich er i Mourinhos tanker. Dog er der ikke mange som tror det kommer til at ske.

Zlatan Ibrahimovich har været i målhumør de seneste sæsoner. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovich har været i målhumør de seneste sæsoner. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Den 34-årige svenske angriber er stadig en kynisk afslutte, trods alderen. Zlatan har været i målhumør de sidste to-tre sæsoner, så det kunne måske være en god løsning for at få nogle mål at se på Old Trafford.

Zlatans tidligere klubber:

Zlatan Ibrahimovich har været meget rundt i Europa i hans lange karriere. Nogle af de store klubber Zlatan har været hos er Ajax, Juventus, Inter Milan, FC Barcelona, AC Milan før han kom til Paris Saint-Germain, som også er hans nuværende klub. Zlatan er en af verdens bedste angribere, og han bliver ved med at præsterer og imponerer.

Zlatan har scoret 372 mål i hans karriere, og hele 136 af målene er scoret i løbet af de sidste fire sæsoner. Oven i det har Zlatan spillet 110 kampe for det Svenske landshold, og scoret 62 mål.

Læs også: Fodboldens Oscar-uddeling: Zlatan i The Revennant og Mourinho som James Bond