En fodboldfan forudsagde i mandags, Chelsea ville tabe og trække Paris Saint-Germain i Champions League. Dette blev som bekendt virkelighed og nu hyldes fanen, der kan betragtes som en spåkone, på Twitter. 

Chelsea-fanen, der på det sociale medie, Twitter, kalder sig ‘Uber Chelsea FC’, skrev i mandags en meget kontroversiel opdatering, som senere på dagen skulle vise sig at være banebrydende. Tweetet fortæller om, hvordan Chelsea-fanen troede mandagen ville gå, da holdet fra London både skulle i kamp mod Leicester City og finde en modstander til dette års Champions League-knock out-fase.

Læs også: Top 10: De mest scorende spillere i 2015

For tredje sæson i træk, har The Blues trukket den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain i Champions League. PSG, som klubben også omtales, er bestemt en af de sværeste modstandere, så set i Chelseas lys, har de været meget uheldige.

Derudover holdte Twitter-brugerens spådom stik og ganske rigtigt om ikke Jose Mourinhos mandskab tabte 2-1 til Premier Leagues førerhold Leicester City. Nederlaget kom på baggrund af brændte chancer fra Hazards vedkommende og en uinspirerende ligeglad præstation fra Diego Costa.

Læs herunder ‘Uber Chelsea FC’s efterfølgende tweets, hvilket nu, godt en uge senere, sætter situationen i Chelsea i et helt andet lys.

Læs også: Chok: Mourinho skamroses af Chelsea-spiller