EIBAR, SPAIN – MARCH 06: Gerard Pique of FC Barcelona reacts on prior to the start the La Liga match between SD Eibar and FC Barcelona at Ipurua Municipal Stadium on March 6, 2016 in Eibar, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

I dagene op til sæsonstart, er der fuld knald på træningsbanen. Men det gælder ikke for Gerard Piqué, der torsdag var på forretningsrejse i USA, frem for at deltage i træningen med FC Barcelona.

Det vækker undren og kritik i Barcelona, at Piqué valgte at blive væk fra træningen og i stedet tage på forretningsrejse i Orlando i USA.

LÆS OGSÅ: Vildt: FC Nordsjælland sælger angriber til Juventus

Og det er særligt på de sociale medier, at Piqué må stå model til nogle hårde ord. I særdeleshed påpeges det, at Barcelonas kamp mod Alavés lørdag aften bør komme i første række.

 

I modsætning til så mange andre spillere, der vælger at udeblive fra træningssessioner, så havde Piqué godkendelserne i orden. Således havde både klubben og Ernesto Valverde accepteret, at han rejste en tur over atlanten.

LÆS OGSÅ: Medie: Negredo fortid i Besiktas – her er hans nye klub

Lørdag aften går det løs for FC Barcelona, når de hjemme på Camp Nou tager imod oprykkerne fra Alavés. Kampen bliver ikke sendt på dansk tv, men den kan streames på Strive Sport (forudsætter abonnement – gratis prøveperiode på syv dage).

LÆS OGSÅ: Chok: Ronaldinhos søn har afvist PSG – skifter i stedet til denne klub