[Getty Images]

Oprykkerne fra Bournemouth sikrede sig en sejr på 2-1 hjemme mod Manchester United på Dean Court.

Dødbolde blev fundamentet for sejr, og det virkede mest af alt som om, at Manchester United var i en form for choktilstand efter man blev slået ud af Champions League.

Efter blot to minutters spil scorede Junior Stanislas på direkte hjørne.

Efterfølgende brændte Manchester United to kæmpe chancer, først af Fellaini og siden af Martial.

Det var dog ikke kun gæsterne, som var dårlige på deres chancer. Bournemouth brændte også deres portion af chancer.

Men efter 24 minutters spil kunne Uniteds Fellaini udligne og gøre det til 1-1 på en returbold, der røg forbi Bournemouth-målmand Artur Borucs ben.

Begge hold gik til halvleg med 1-1, men Bournemouth havde dominans i boldbesiddelse og chanceforsøg.

Kort efter starten af anden halvleg kom Bournemouth dog foran, da Joshua King scorede til 2-1.

Fellaini var en af de eneste spillere for United, der lyste op denne aften, og han kunne også have gjort det til 2-2 mange gange.

Glenn Murray fra Bournemouth fik en kæmpe chance, men evnede ikke at ramme målet. Opgøret endte derfor 2-1 til værterne, der dermed kravler over Chelsea i den tungeste ende af Premier League. Manchester United derimod har ikke vundet en Premier League-kamp i de sidste tre kampe.