[Getty Images]

[Getty Images]

Den engelske angriber, Wayne Rooney, er ifølge den engelske avis, Metro, blevet tilbudt en gigantisk sum penge, hvis han beslutter sig for at blive spiller i den kinesiske Superliga.

Angrebsstjernen bliver tilbudt 250 millioner kroner hvert år, hvis han takker ja til rollen som  for den kinesiske Superliga.

Hvis han beslutter sig for at forlade Old Trafford, er der en chance for at han kan komme til at arbejde sammen med den tidligere engelske landsholdtræner, Sven Göran Eriksson, som træner det kinesiske hold, Shanghai SIPG.

Shanghai SIPG har set sig lune på Rooney, som har tre år tilbage af sin nuværende kontrakt hos Manchester United, men klubben vil altså have ham til at skifte så hurtigt som muligt.

Læs også: 5 spillere der kan erstatte Rooney i Manchester United

Hvis de beslutter sig for at hente Rooney, vil de dog møde stor konkurrence fra MLS – Major League Soccer, den bedste amerikanske liga – der også har set sig lune på den 30-årige angriber.

Som teenager kom Wayne Rooney til Manchester United, i en alder af bare 19 år, og angriberen fik hurtigt tingene til at ske for “De røde djævle”.

Indtil videre har han spillet 352 kampe og scoret 172 mål, i løbet af sine 11 år i klubben.