Transfervinduet åbner snart og derfor er det naturligt, at der er begyndt at svirre transferrygter om professionelle fodboldspillere i medierne. Premier League-klubben Manchester United har længe været på udkig efter en decideret angriber, og efter at det mislykkedes at hente en i sommerens transfervindue, er klubben fra den røde del af Manchester, mere end klar på et forstærke den offensive del af truppen.

Vi bringer dig her fem spillere, der potentielt kan erstatte Wayne Rooney i Manchester United, men lad os lige tage et kig på Wayne Rooney, og hans evner på banen inden vi kigger på potentielle erstatninger:

Wayne Rooney – Profil

SAN SEBASTIAN, SPAIN - NOVEMBER 05: Wayne Rooney of Manchester United looks on during the UEFA Champions League Group A match between Real Sociedad de Futbol and Manchester United at Estadio Anoeta on November 5, 2013 in San Sebastian, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Wayne Rooney (Photo by David Ramos/Getty Images)

Wayne Rooney er for mange Manchester United fans indbegrebet af klubbens sjæl, men i en alder af 30 år er Rooney i hans karrieres efterår. Rooney har scoret 172 mål for Manchester United i Premier League i 351 kampe, hvor lang tid han fortsætter i Manchester United er uvist, men der er begyndt at opstå rygter om den engelske nationalhelt, og om hvor lang tid han holder på højeste niveau i Manchester United.

Styrker:

  • Stærk i langskud
  • Stærk frisparksskytte
  • Stærk til at holde på bolden
  • God til pasningspil
  • Ligger mange nøgleafleveringer og assists
  • Er meget  fokuseret
  • Stærk afslutter

Svagheder:

  • Svag i tacklinger

Spillestil

Wayne Rooney er fantastisk angriber, der formår at kombinere tekniske evner med hans store fysik, hvilket blandt andet gør, at han er en rigtig god i hovedstødsdueller trods det at han er relativt lav. Rooney scorer både fra straffesparksfeltet og udenfor. Hvis man skulle pointere et lidt negativt element ved hans spillestil er det hans aggressioner, der har kostet ham flere røde kort igennem hans karriere.

Data om Rooney:

Alder: 30 år
Højde: 178 cm
Vægt: 78 kg
Nationalitet: England

Brug pilene nedenfor for at komme til den første udfordrer til posten: