5 -Gonzalo Higuain

BUENOS AIRES, ARGENTINA - NOVEMBER 13: Gonzalo Higuain of Argentina greets during a match between Argentina and Brazil as part of FIFA 2018 World Cup Qualifiers at Monumental Antonio Vespucio Liberti Stadium on November 13, 2015 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images)

Argentinske Gonzalo Higuain er lige nu i sit livs form, og det nyder den italienske klub, Napoli, godt af. Angriberen er 27 år og har endnu ikke præsteret på det allerøverste niveau i Europa endnu. Det kommer måske snart, da de største europæiske klubber har fået øjnene op for ham. Selvom hans tid i Real Madrid var på internationalt topniveau, formåede han aldrig at spille sig til en fast plads. Old Trafford kunne være det perfekte sted for Higuain.

Styrker:

  • God afslutter
  • God til langskud
  • Er god til at holde på bolden
  • Laver ofte afgørende afleveringer og assist

Svagheder:

  • Går for ofte i off-side fælder.

Spillestil:

Higuain er en hårdtarbejdende angriber, der både er god til selv at score og til at ligge en sidste aflevering eller assist. Han er i øvrigt rigtig hurtig specielt på den sidste tredjedel af banen. Higuain elsker at lave driblefinter, men er heller ikke bleg for at lægge en lang aflevering til den anden ende af banen. Han har en rigtig god intelligens for spillet, og har en rigtig god evne til at forudse spillets gang, og positionere sig derefter.

Data om Higuain:

Klub: Napoli
Alder: 27 år
Højde: 184 cm
Vægt: 79 kg
Nationalitet: Argentina

Se de næste spillere ved at bruge pilene nedenfor: