4 – Edinson Cavani

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 7: Edinson Cavani of PSG looks on during the French Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and Toulouse FC (TFC) at Parc des Princes stadium on November 7, 2015 in Paris, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Hvis United er på udkig efter en erfaren angriber, der samtidig kan score mål på aller højeste niveau, er Edinson Cavani et rigtig godt bud. Uruguayaneren nettede hele 31 mål sidste sæson og er indtil videre forsat den gode stime med 9 mål i igangværende sæson. 28-årige Cavani er stærk i luftspillet, god med fødderne og har i de seneste år, udviklet en fantastisk evne til at stå på det rette sted på det rette tidspunkt næsten hele tiden. Derudover har han spillet på alle niveauer i professionel fodbold, hvilket gør ham til en meget ydmyg og beskeden spiller.

Styrker:

  • Ekstrem stærk afslutter
  • God til at holde på bolden
  • Stærk på hovedstød

Svagheder:

Ingen markante svagheder

Spillestil:

Cavani er en hurtig, stærk og opportunistisk angrebsspiller med en rigtig god teknik. Han er en kostant fare på kontra, og er god til at trække ind i banen. Han er en rigtig arbejdshest og er ikke bange for at løbe lige så meget som midtbanespillere. Hans tidligere træner Davide Ballardini fra Palermo beskrev hans spillestil og angrebsevner noget mere forsimplet: “Han kan score på en hvilken som helst måde; Med højre fod, med venstre fod, med hovedet, men han arbejder som en midtbanespiller. Jeg har aldrig set en spiller i angrebet med så meget udholdenhed som ham.”

Data om Cavani:

Klub: PSG
Alder: 28 år
Højde: 184 cm
Vægt: 79 kg
Nationalitet: Uruguay

 

Se de næste spillere ved at bruge pilene nedenfor: