Han har før været blandt de bedste Chelsea-spillere, men han har altså ikke slået igennem under Conte, og det betyder formentlig at han forlader Stamford Bridge.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea har ifølge Express accepteret et massivt bud, på den offensive midtbanespiller Oscar. Det er den tidligere Chelsea-træner Andre Villas-Boas, som nu træner den kinesiske fodboldklub Shanghai SIPG, som vil hente Oscar til klubben.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Express gør det flere gange klart, at de altså har givet grønt lys, til salget af Oscar. Det massive bud fra Shanghai lyder på omkring 530.000.000 kroner. Antonio Conte har ikke brugt Oscar på holdet, så meget. Det er blot blevet til 456 minutter på banen, for Oscar. Det er ikke nok spilletid, for en spiller af hans pris.

Mediet fortæller samtidig at det hele faldt på plads, da Oscar var begyndt at fortælle de andre spillere på holdet, om at han ville forlade Chelsea. Hvis de ryger taler sandt, er det vel smart af Chelsea-staben og få solgt Oscar, før at hans markedsværdi måske falder, fordi han bliver rygtet væk.

Læs også: Ibrahimovic: Jeg hjælper der hvor jeg kan