Zlatan ibrahimovic hjælper de unge spillere hos United, der hvor han kan. Zlatan har ifølge ham selv, meget erfaring, som kan bruges positivt.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic gør alt, for at klubbens unge spillere, hvis man altså spørger den svenske superstjerne.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Den 35-årige svensker har lavet 13 Manchester United-scoringer i alle turneringer. Zlatan gør det dog klart, at han bruger sin erfaring til at hjælpe de unge spillere i Manchester United-truppen.

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Express: 

“Jeg forsøger at hjælpe dem, de steder jeg kan. Jeg har meget erfaring, og det er et sted hvor jeg kan hjælpe dem meget. Jeg kan også hjælpe dem lidt, med hvordan man scorer mange mål.

Når jeg laver mål, så hjælper jeg holdet. Men jeg kan yde hjælp på mange andre måder, og det er det jeg arbejder på. Jeg forsøger at give hjælp til træning, både med og uden bold. Kommunikation og at ofre sig selv, er også meget vigtigt.

Alle de mange kvaliteter er vigtige, for at blive en fuldent fodboldspiller. Er man solid til alle de førnævnte ting, så er man tæt på at være helt komplet.”

Læs også: Manchester United-stjerne: Mit idol er en Arsenal-legende