Af Anders Lang Jensen

Et stort skifte af Leicesters store midtbaneprofil, Danny Drinkwater til de forsvarende mestre fra Chelsea kunne kun lade sig gøre, hvis The Foxes lykkedes med at hente den portugisiske midtbanemand Adrien Silva hos Sporting.

Aftalen var angiveligt færdig og klar, men der var klokken passeret midnat. Det var dog forventet, at de to parter fik dispensation, for at kunne færdiggøre transferen. Men denne sag er nu en helt anden, det skriver den portugisiske avis, A Bola.

På transfervinduets sidste timer solgte holdet fra Leicester én af de helt vigtige drenge i skikkelse af den engelske midtbanestyrmand Danny Drinkwater. På ledelsesgangene accepterede man at sælge Drinkwater, når man havde sikret sig den portugisiske Silva som afløser.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Angeligt vil FIFA ikke acceptere, at det engelske eventyrhold fra forrige sæson registrerer nye spillere efter deadline. Derfor kan det meget vel først blive til januar måned, at Sporting-spilleren kan trække den blå trøje over hovedet.

Transferen står stadig på, efter de formelle ting er på plads mellem klubberne. Der skal blot skrives under på den personlige kontrakt, så den kan være gældende. Måske manager Craig Shakespeare må vente flere måneder med at sætte den nye spiller på banen.

Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

Den 28-årige midtbaneprofil kostede ifølge avisen et beløb på £28m. Det dyre nyindkøb kan dog se frem til tid uden fodbold for sin nye engelske klub.