Af Anders Lang Jensen

Egyptiske Mohamed Salah har været verdens måske bedste fodboldspiller i denne sæson. 43 mål har offensivstjernen scoret i sæsonen indtil videre for Liverpool. Det betyder selvfølgelig interesse omkring den tidligere AS Roma-profil.

Sæsonen har stået på mange scoringer for Liverpool i både Premier League og Champions League, hvor The Reds med hjælp fra den egyptiske hurtigløber er nået hele vejen til finalen. Her møder man Salahs tidligere klub AS Roma, og englænderne ligner et finaleklart hold efter første stensikre hjemmesejr i midtugen.

Det spanske medie Don Balon kan i dag berette om en sensationel byttehandel, der er under opsejling. Mediet har normalt ganske gode kilder i forhold til udenlandske transfers, hvilket blot gør rygtet endnu mere interessant.

Real Madrid har på rygtebørsen været sat i forbindelse med den egyptiske stjerne Mohamed Salah efter sæsonens vanvittige præstationer. Men nu skulle klubben på Anfield angiveligt selv involvere Salah i en massiv byttehandel.

Walisiske Gareth Bale ligner en færdig mand hos Real Madrid, og til sommerens transfervindue vil der med stor sandsynlighed ske noget omkring den tidligere Tottenham-stjerne. Ifølge Don Balon vil Liverpool have waliseren til klubben og planlægger et bytte med Mohamed Salah.

Manager Jurgen Klopp og ledelsen hos Liverpool har angiveligt fortalt den spanske storklub i Madrid, at de kan hente Salah, hvis de smider Gareth Bale og sum penge den anden vej. Ifølge medie skulle Real Madrid dog betale hele 131 millioner pund i ekstra beløb udover altså Bale.

En pris madrilenerne ikke føler passende, og derfor har de ifølge mediet afvist Liverpools udspil. Beløbet kan dog være til forhandling, da Real Madrid ønsker den egyptiske stjerne mere end nogen anden til sommer som led i en ny udvikling af truppen. Bale er en mand, som ønskes væk fra klubben.

Spanierne vil derfor uden tvivl strække sig langt i økonomien for at hente Salah og sende Bale til Anfield, som Liverpool gerne vil have som direkte erstatning til højre angrebsside, hvis Salah skal væk.