Af Anders Lang Jensen

Det er ingen hemmelighed, at Cristiano Ronaldo har en del at skulle have sagt på Bernabeu, og især vedrørende transfers har den portugisiske verdensstjerne indflydelse.

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,

Det lader til, at Ronaldo har været på spil igen med en besked til ledelsen i den spanske hovedstadsgigant. I det franske er der problemer omkring PSG´s Edinson Cavani, og Real Madrid har været meldt interesserede i at hente den uruguayanske stjerne til det spanske.

Men det synes Ronaldo angiveligt ikke, er en god idé. Ifølge det spanske medie Diario Gol har Ronaldo fortalt, at samarbejdet med franske Karim Benzema i frontkæden skal fortsætte, og dermed har kongeklubben angiveligt droppet interessen i Cavani.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Benzema har næsten lige siden sin ankomst for mange sæsoner siden på Bernabeu været en udskældt herre, og med flere kritikere har en transfer væk fra klubben i mange år været på rygtebørsen. Men han har dog angiveligt Real Madrids topstjernes støtte.

Avisen melder yderligere, at holdet i den spanske hovedstad også var klar til at hente polske Robert Lewandowski denne sommer, men igen på Ronaldos opfordring droppede ledelsen interessen i den målfarlige herre fra FC Bayern München.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Samarbejdet med Benzema i Madrids offensiv fungerer ifølge portugiseren glimrende, hvorfor der ikke er nogen grund til at skifte ud på de offensive pladser.

Der opstod problemer mellem nyindkøbet Neymar og Cavani i den franske hovedstad omkring straffesparkstjansen forleden. Det lader dog til, at der nu er mere styr på situationen i Paris. I midtugen fungerede de to stjerner i hvert fald glimrende sammen.

Her klaskede man hjemme på Parc des Princes Bayern München med 3-0 i Champions Leagues-gruppespil. Her stod Cavani og Neymar for et mål hver for den franske rigmandsklub. Her viste den stjernespækkede trio for PSG i Neymar, Cavani og Kylian Mbappe klassen og hev de tre point hjem.