Lionel Messi har været på forsiden af fodboldspillet FIFAs cover siden sæsonen 2012/13, hvor han erstattede Wayne Rooney som frontfiguren for spillet, der bliver spillet verden over.

Foto: REUTERS/Gustau Nacarino TPX IMAGES OF THE DAY

Foto: REUTERS/Gustau Nacarino TPX IMAGES OF THE DAY

Nu ser det dog ud til, at den lille argentinske troldmands tid som frontfigur er forbi.

Af Emil Plovgaard

I hvert fald, hvis man skal tro det franske sports/business-medie, Sportune, så udløber argentinerens kontrakt med FIFA til efteråret, og den vil ifølge mediet ikke blive fornyet.

Ligeså snart rygterne kom frem fortalte den franske avis, L’Equipe, at det højst sandsynligt blev en Real Madrid-spiller, der kommer til at erstatte argentineren.

Det bliver dog ikke Messis ærkerival, Cristiano Ronaldo, der som bekendt har en kontrakt med FIFAs konkurrerende fjende nummer et, PES – eller Pro Evolution Soccer – det har Messis angrebskollega, Neymar, i øvrigt også.

De stærkeste og mest pålidelige går på, at det bliver colombianske James Rodriguez, der kommer til at erstatte sin sydamerikanske rival. Nuvel er han kendt som en habil spiller, og imponerede da også til VM i 2014, og han er da også indblandet i et af de mest dyreste handler nogensinde, men han nærmer sig ingenlunde Messis niveau.

Man kan så argumentere for, at det nok er de færreste FIFA-spillere, der køber spillet ud fra forsidecoveret. Spillet forventes at udkomme den 16. september i Danmark.

På næste side (brug pilene nedenfor) kan du se listen over fodboldspillere der har været på forsidecoveret af FIFA … Messi er ikke den der har været fleste gange på: