Af Anders Lang Jensen

Den netop kårede verdens bedste fodboldspiller havde en uheldig kamp sammen med resten af Real Madrid-holdet, da de forsvarende spanske mestre tabte 2-1 ude mod oprykkerholdet fra Girona.

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,

Los Blancos er allerede 8 point efter de store rivaler og konkurrenter i ligaen FC Barcelona. Holdet på Camp Nou er modsat Zidanes tropper kommet flyvende i gang med sæsonen efter 10 kampe spillet og 28 point modsat Real Madrids 20.

Og ikke nok med at hovedstadsklubben missede 3 vigtige point til topstriden i den spanske liga, kan udekampen også efterfølgende have store konsekvenser for den helt store stjerne Cristiano Ronaldo. Nye videobilleder er kommet frem efter den skuffende kamp i går aftes.

The Sun

Disse nye billeder viser, at portugiseren under kampen slog en modspiller i ansigtet. En situation der tydeligvis ikke blev set under kampen i går, men konsekvenserne kan stadig blive vitale for den offensive verdensstjerne.

Lige som først på sæsonen hvor Ronaldo afsonede en 5 dages karantæne, efter at have skubbet til dommeren efter at have modtaget det røde kort i Super Cuppen mod netop FC Barcelona. En ny straf er måske på vej til Madrids nummer 7, melder flere engelske medier blandt andre The Sun. Klik på nedenstående nyhed og se den fulde version af klippet.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/4794519/cristiano-ronaldo-facing-ban-scraping-girona-real-madrid-news/

Girona-spilleren Pere Pons faldt til jorden efter et hjørnespark, hvor der var klammeri mellem spilleren og Ronaldo. Men intet blev til noget under kampen. Hvis det spanske ligaforbund som forventet kigger på situationen, kan det koste dyrt for holdet på Santiago Bernabeu og Ronaldo selv.

Holdet har problemer i den hjemlige liga, og som skrevet fortsætter Barcelona marchen de har påbegyndt i denne sæson. Ernesto Valverdes tropper holder fokus på sig selv og vinder de vigtige kampe hver weekend. Det er modsat kongeklubben i den spanske hovedstad, som ved flere lejligheder har smidt vigtige point.

Gironas imponerende sejr over giganterne fra Bernabeu var den første fra et catalansk hold, udover Barcelona, i mere end 10 år hvor Espanyol dengang lykkedes med at vinde over Los Blancos.