MLS og Kina venter i spænding for tiden. De to rige ligaer jagter nemlig Wayne Rooney. Det har lignet en svær transfer at få igennem, men nu skulle der være tegn på chancer for, at Rooney kan skifte til en anden liga. Det skriver avisen Mirror.

Af Anders Lang Jensen

NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - JANUARY 12:  A dejected Wayne Rooney of Manchester United after the 3-3 draw at the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at at St James' Park on December 19, 2015 in Newcastle Upon Tyne, England. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Det er et dilemma for klubben Manchester United. Det drejer sig £26m, som United skal hoste op med, hvis de vil af med den store legende i en alder af blot 31 år.

20 måneder før hans kontrakt udløber med the red devils, er lige der, vi står nu. 20 måneder tilbage af den kontrakt der sprøjter svimlende £300.000 ind på englænderens bankkonto uge efter uge.

Mange penge United kunne bruge på andre spillere og deres lønninger. Fremtiden ser ikke voldsom god ud for Rooney, hvis ellers hans ambition er om at blive i England, og spille for United og hans elskede landshold.

Rooney har denne sæson set en del til bænken. Ikke bare hos klubben United, men sågar også det engelske landshold, sad han senest ude, og overlod anførerbindet til Liverpool-manden Jordan Henderson.

Så hvis United fortsætter lønningen, er Rooney nok den bedst betalte… bænkevarmer.