Den portugisiske manager Mourinho har fortalt den tyske midtbane-strateg, at han skal finde en anden klub. Det har gjort, at Schweinsteiger er rykket til reserveholdets omklædning. Det skriver Daily Mail.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 17: Bastian Schweinsteiger of Manchester United looks dejected at the end of the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on March 17, 2016 in Manchester, England. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images

For blot to år siden var tyske Bastian Schweinsteiger en stor stjerne. Det tyske landshold havde kæmpe succes under VM i Brasilien, og midtbanemanden spillede stort. Han kunne sammen med holdet løfte guldet, og en stor triumf havde de lavet sammen.

For et enkelt år siden skiftede han så til de røde djævle. Han skulle kontrollere kampene i den hårde liga, som van Gaal sagde.

På tirsdag vil der ikke være plads til tyskeren i det omklædningsrum, førsteholdet i United opholder sig i. Her skal han nu rykke sine ting til reserveholdets rum.

I alt har Mourinho fortalt hele 9 spillere, at de skal finde en anden klub. Så der er kommet andre boller på suppen under den nyankomne Mourinho.

Læs også: OFFICIELT: FC Midtjylland tjener tocifret millionbeløb på talentfuld midtbanespiller!