Manchester United ser ud til at gå glip af aftalen med Antoine Griezmann. Adskillige meldinger går på, at Atletico Madrid-stjernen er opsat på at fuldføre et skifte til Barcelona så snart som overhovedet muligt.

(Photo by Frederic Stevens/Getty Images)

Det skriver Don Balon, som påstår, at Griezmann nu kun vil have et skifte til Nou Camp iværksat. Don Balon skrev ellers for nylig, at han havde valgt sit trøjenummer hos United efter samtaler med José Mourinho. Manchester United havde angiveligt lagt 100 millioner euro på bordet for den franske offensivprofil.

Nu går de seneste meldinger på, at Griezmann ønsker transfersagaen afsluttet straks, og at han har gjort det meget klart, at han ønsker alle andre tilbud afvist, så han kan fuldføre sin drøm om at komme til at spille ved siden af Lionel Messi og co.

Dette vil være et stort tab for Manchester United, som tilsyneladende mangler forstærkninger til angrebet i næste sæson. Derfor er store profiler, herunder Harry Kane, blevet rygtet til klubben.

Flere engelske medier, herunder The Guardian, skriver, at Red Devils kædes sammen med Harry Kane. En transfer, der vil koste Manchester-klubben i omegnen af 170 millioner… pund.

Kane har været brandvarm for Tottenham i denne sæson. The Guardian skriver endvidere, at Real Madrid-spilleren, Gareth Bale, også har været inde omkring Mourinhos planer for transferemner ved næste sommers transfervindue.

Efter gårsdagens nederlag til Manchester City, står det mere end tydeligt klart, at der mangler det sidste oppe foran på Old Trafford. José Mourinhos mandskab formåede ikke rigtigt at gøre sig farlige på den sidste tredjedel af banen, og derfor var det by-rivalerne, der løb med sejren.

Romelu Lukaku spillede en af de dårligste kampe i hans karriere, hvor han formåede at brænde en af verdens største chancer og lave to afgørende fejl, der førte til begge Citys mål.

Belgieren startede ellers godt ud for United i denne sæson, men er nu inde i noget af en måltørke, og det er ikke usandsynligt, at det er lige netop ham, der erstattes i næste sæson.

Giroud: Derfor overvejer jeg at forlade Arsenal