Arsenal-spilleren Alexis Sanchez sættes i stærk forbindelse med et skifte tilbage til Spanien. Det er dog ikke hans tidligere arbejdsgiver Barcelona, der er ude med snøren, men derimod ærkerivalen fra Real Madrid.

Flere folk omkring Real Madrid fortæller, at klubben er meget interesserede i at knytte den chilenske landsholdspiller Alexis Sanchez til truppen. Disse udmeldinger er dog kun rygter og intet officielt er på plads eller sat i gang.

Faktisk afviste Gunners-spilleren selv rygtet fornyligt. Tidligere på ugen sagen han nemlig, i et interview med en chilensk avis, at han er glad i Arsenal og håber på mange flere år på Emirates Stadium.

Læs også: Juventus på vej i dyb krise?

“Jeg har ingen idé om, hvad medierne siger, men jeg føler mig tryg i Arsenal.”“Jeg er tilfreds med mine holdkammerater og byen London er smuk. Det kommer ikke til at ændre sig, for jeg er meget glad.”

“Jeg ønsker altid at være den bedste til at, hvad jeg gør. Jeg er aldrig tilfreds med hvad jeg gør, jeg vil altid at yde mere. Min mor har altid været min træner. Hun har ringet til mig og fortalt at jeg skal skyde på mål noget oftere.

Ingen overraskelse at RM vil have ham

Det et bestemt ingen overraskelse, at Alexis Sanchez har bragt interesse fra Real Madrid. Den 26-årige offensivspiller har nemlig været i glimrende form på det sidste. Senest lavede han 2 mål i landskampen mod Peru tidligere på ugen, for forinden at have nettet en enkelt gang mod Brasilien.

 

Med Real Madrids Galactico-projekt, som går ud på at der skal købes minimum en verdensstjerne om året, kunne Sanchez meget vel være den næste i rækken af Galactico-spillere.