Arsenal-stjernen Mesut Özil rygtes ifølge italiensk medie væk fra Arsenal, og mod Premier League-konkurrent. Det er Manchester United, som formentlig skulle stå klar, til at forsøge at sikre sig Mesut Özil.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Arsenal-stjernen Mesut Özil muligvis er ved at forlade Premier League-storklubben. Det tyder fortsat ikke på at den tyske Arsenal-kreatør ønsker at forlænge kontrakten.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Derfor forventes det at Arsenal formentlig vil få en del bud på Mesut Özil, når januars transfervindue åbner. En af de klubber som formentlig kunne være klar til at byde på Özil, er Premier League-storklubben Manchester United.

Det meldes nemlig at José Mourinho skulle have en stor interesse, i at bringe den 28-årige Mesut Özil til Old Trafford. Portugiseren José Mourinho har nemlig tidligere samarbejdet med Mesut Özil, hos den spanske storklub Real Madrid.

Den tyske landsholdsspiller bliver formentlig ikke underbetalt

Der meldes ifølge det italienske medie dog ikke noget om en forventet pris, eller løn som Mesut Özil måske kan modtage. Men der er ingen tvivl om at den tyske midtbanespiller vil få en høj løn. Såfremt skiftet til Manchester United bliver en realitet.

Læs også: Chelsea-profil rygtes mod Serie A-gigant