Manuel Pellegrini har tidligere i Malaga arbejdet sammen med Real Madrid midtbanestjerne Fransisco Roman Alarcon Suarez eller i daglig tale “Isco”. Dengang var Isco blot en teenager, men allerede på det tidspunkt var han en af Pellegrinis favoritter, og Pellegrini forsøgte allerede dengang at få Isco med til Manchester City – uden held.

Nu skriver Daily Mirror at Pellegrini vil forsøge at få Isco til Manchester City. Isco har ikke spillet sig til en fast plads på Real Madrids hold, og trods skader blev Isco fravalgt til fordel for James Rodriquez, der langt fra er i topform i weekendens massakre af Real Madrid.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 18: Isco of Real Madrid is challenged by Samuel Martinez (R) and Jordi Marenya during the Copa del Rey, round of 32 match between Real Madrid and Olimpic de Xativa at Estadio Santiago Bernabeu on December 18, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Isco  (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Isco skulle være parat til at gå ind i nye kontraktforhandlinger med Real Madrid, men i følge Daily Mirror så vil han kræve en fast plads på førsteholdet, hvis han skal fortsætte hos Real Madrid. Manchester City står parat, hvis Real Madrid ikke vil give Isco den garanti.

Isco – Mini-bio

Isco er 23 år. Han er af spansk oprindelse. Isco er opfostret i Valencias fodboldskole, og har både spillet for Valencia og Malaga før han i 2013 blev købt af Real Madrid. Isco er en solid offensiv midtbane – dygtig dribler, god i pasningsspil, farlig på langskud og god til at holde på bolden. Han er mindre stærk i luftdueller. Isco laver relativt mange frispark – hvilket ikke nødvendigvis er en negativ ting.

Læs også: Jeg forsøgte at få Ronaldo tilbage til Manchester United