Den tidligere Chelsea stjerne, der lige nu er fænomenet i tysk fodbold rygtes nu videre til Manchester City. Det er store penge, der er i spil for den tyske angrebsstjerne, og Wolfsburg har allerede forsøgt at få deres topspiller til at signe en kontrakt til 2020.

Lige nu tyder det på at City skal ligge et sted med 450-500.000.000 kroner for de Bruyne. Han har nemlig slet ikke travlt med at forlade Wolfsburg. Kevin de Bruyne er ganske tilfreds med hvor han er, og den belgiske stjerne vil gerne blive en sæson længere – specielt nu hvor der er udsigt til Champions League kampe. De sidste par år har de tyske klubber klaret sig væsentligt bedre end de engelske klubber.

Manchester City er dog mere end almindelig interesseret, og så kan det komme til at koste store penge.

Det siger Kevin de Bruyne:

De Bruyne er lidt tvetydig i sine udmeldinger: “Som det ser ud nu, bliver jeg en mere sæson i Wolfsburg.” Men han tilføjer: “Jeg kan ikke lide når fodboldspillere siger, at de vil blive uanset hvor mange penge der bliver budt, og så smutter de når første bud bliver givet.”

Fodboldspilleren.dk tolker den udmelding som, at hvis City vil have de Bruyne, så kan de få ham, men det kommer til at koste kassen.