Onsdag aften blev der spillet Champions League-semifinale på Stade Louis II i Monaco. AS Monaco FC var værter, mens Juventus FC var gæster på et opgør, der før kampen blev forventet at være meget dynastisk.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

18.000 tilskuere var troppet op for at støtte de unge monegaskere, hvor Kylian Mbappé og Radamel Falcao må regnes som værende de største stjerner i truppen.

Der var dog ikke meget stjernestøv over Monaco-spillernes præstation onsdag aften. På hjemmebane kunne man ikke hamle op med argentinske Gonzalo Higuain, der viste sig alt for stærk til det monegaskiske mandskab.

Efter blot 29 minutters spil bragte udeholdet sig foran med 1-0 på mål af Higuain. Oplægget stod Juventus’ højre back, Dani Alves, for.

Stille og roligt kom Monaco mere og mere ind i kampen, som halvlegen gik, men en storspillende Gianluigi Buffon ville ikke lade bolden gå ind i målet.

Efter pausen fortsatte Juventus dog med at holde det samme momentum som fra før 1-0 scoringen, og det skulle vise sig at være til stor gavn for italienerne.

Higuain kunne nemlig fordoble målscoren et kvarter inde i anden halvleg. Oplægget stod Dani Alves endnu engang bag.

Herefter indledte Monaco et langt, langt pres, men Juventus-mandskabet bukkede ikke under for det rød-hvide pres.

Derfor kunne Juventus administrere en sejr i hus, og rejser hjem til støvlelandet og Torino med en 2-0 føring, før den altafgørende kamp i næste uge.