Chelsea-træneren Antonio Conte fortæller at det er fedt, at 3-4-3 opstillingen fungerer for The Blues. Samtidig med at det jo er positivt, når et hold kun fokuserer på at forsvare sig, istedet for selv at skabe kampen.

Af Lasse D. Drescher

Efter at Antonio Conte ankom til Premier League, har Chelsea skiftet opstilling. Chelsea har nu vundet 10 Premier League-kampe i træk, og det skete efter de skiftede til 3-4-3 formationen. Der er blot blevet lukket to mål ind, i løbet af de 10 kampe. Så der er vidst ingen tvivl om, at den nye opstilling passer Chelsea-holdet perfekt.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Antonio Conte mener at Chelseas modstandere fokuserer mere på Chelsea, end de egentlig fokuserer på dem selv op til en kamp. Det er ifølge Conte som om, at de hellere vil forsøge at stoppe Chelsea, end de vil frem og skabe kampen.

Antonio Conte udtaler følgende:

“Jeg kan nu se, at efter vi startede med at spille i formationen 3-4-3, så prøver mange af vores modstandere at stoppe vores spil. Derfor er det vigtigt for os, at arbejde på selvtilliden, og at vi de hvordan vi bryder deres deffensive tilgang til kampen ned.

Men det er meget positivt, at vi kan se at modstanderen, vælger at ændre helt på deres system, bare for at forsvare sig mod os.”

Læs også: Conte: Vi skal slå kampen ihjel, når vi har chancen