Antonio Conte fortæller at han har fundet den perfekte rolle, til en af hans Chelsea-spillere. Find ud af hvem der er tale om, lidt længere nede.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea er efter Antonio Contes ankomst begyndt at spille med tremands-forsvar. Det har indtil videre fungeret godt for The Blues. Conte bruger for tiden Azpilicueta, David Luiz og Gary Cahill i forsvaret, og det har været solidt.

Chelsea-mandskabet har vundet fem Premier League-kampe i streg, og det har været uden at indkassere en eneste scoring. John Terry vender også snart tilbage fra skade, men det tyder ikke på at han kommer direkte ind i Contes opstilling.

(Photo by Ashley Western - CameraSport via Getty Images)

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Cesar Azpilicueta kom til Chelsea som højreback, men har egentlig spillet mere som venstreback, og nu bliver han så brugt i tremandsforsvaret.

Antonio Conte udtaler følgende til Squawka:

“Azpi er en fantastisk spiller. Fordi han kan spille, og bruges på flere forskellige roller. Jeg tror og mener, at hans nuværende rolle er den helt perfekte for ham. Han spiller virkelig godt, og det hjælper ham meget at han er så hurtig som han er.

Han har også god teknik, god positionering og så er han en meget klog spiller. Han kan som sagt spille mange roller, men jeg tror altså at det er den perfekte for ham.”

For fem kampe siden tabte Chelsea 3-0 til Arsenal, og derefter skiftede Conte Chelsea-forsvaret tilbage til tremandsforsvar. Derefter har Chelsea ikke lukket et eneste mål ind, og så har deres offensive spil og spillere været flyvende.

Læs også: Pointdeling i Manchester: Arsenal-spiller mener ikke der er nok ros til The Gunners