Arsenal-spilleren mener ikke at de får nok ros, efter at de i det 89. minut nåede at hente et sent point hjem, på en scoring af indskiftede Olivier Giroud.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United tog hjemme på Old Trafford imod Arsenal, i weekendens første Premier League-kamp. Juan Mata scorede lidt inde i anden halveg til 1-0 for De Røde Djævle, og lige indtil det 89. minut, troede alle formentlig at United ville løbe afsted med de tre point.

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

I det 89. minut dukkede franskmanden Olivier Giroud op i feltet, og overspringer Phil Jones. Derfor endte Manchester United og Arsenal-kampen i en pointdeling. Arsenal-målmanden Petr Cech mener ikke, at Arsenal-spillerne får nok ros for præstationen.

Petr Cech udtaler følgende til Arsenals officielle hjemmeside:

“Selvfølgelig er vi ikke tilfredse med præstationen i mange perioder af kampen, men vi kom tilbage i sidste ende og fik et enkelt point. Det var i anden halveg en god præstation af os, og jeg mener selv at vi bør få mere ros grundet vores sene scoring.

Vi endte med at få et point, i en kamp som de fleste troede vi ville tabe, lige indtil det 89. minut. Vi holder vores ubesejret-periode kørende, og det er meget posititvt. Men vi ville selvfølgelig helst haft sejren.”