Antonio Conte glæder sig til at opleve, det hårde vinterprogram som man har i England. Der er nemlig ingen pause i december og januar, og derfor er der bare fuld knald på med en masse kampe. 

Af Lasse D. Drescher

 

Chelsea-træneren Antonio Conte glæder sig til at se, hvor festlige Chelsea-fansene kommer til at være igennem juleprogrammet.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Det er nemlig meget unormalt for fodboldverdenen, at man spiller fodbold ind over både jul og nytår, men sådan er det i Premier League, og det kommer Conte og hans familie til at opleve.

Antonio Conte udtaler følgende:

“Det er første gang at jeg skal prøve og arbejde, over julen og nytåret. Jeg tror og håber på, at det bliver spændende at prøve. Jeg kan ikke fortælle så meget positivt og negativt om at man i England, ikke holder pause.

Men for mig, er det et godt førstehåndsintryk jeg har fået, og jeg er glad for at opleve det. I italien har jeg været vant til, at jeg har kunne slappe lidt af, men det bliver mere stresset her i England, og det bliver spændende.

Atmosfæren vi kommer til at opleve, er helt fatnastisk, og det ser jeg specielt meget frem til. Jeg glæder mig til at se fansenes evige opbakning til os.”

Læs også: Tottenham-kaptajn underskriver kontraktforlængelse